Volcan De Mi Tierra
Webová stránka značky: Volcan De Mi TierraVolcán De Mi Tierra je pojmenován po skutečném vulkánu nacházejícím se v oblasti Lowlands v mexickém státě Jalisco: El Volcán de Tequila. Před 200 000 lety vybuchl vulkán Tequila a ovlivnil celou oblast. Jeho erupce pokryla oblast bohatou sopečnou půdou, čímž vytvořila ideální podmínky pro pěstování modré agáve. Pečují o agáve ve spolupráci s farmáři a tpělivě čekají na dokonalou zralost agáve 6-8 let.
Agáve pěstované v oblasti Highlands prochází řadou kroků, aby se stala tequilou. Nejprve je vařena v autoklávu a poté rozmělněna vícestupňovým mlýnkem. Poté je fermentována v nerezových nádržích s použitím kvasinek z rumu a nakonec dvakrát destilována v destilačních kádích.
Od okamžiku, kdy ručně sklízí agáve na poli, až po okamžik, kdy ručně označují láhve v destilerii, jsme stoprocentně oddaní vytváření tequily, na kterou můžeme být skutečně hrdí, a kterou můžeme s hrdostí sdílet se světem.
Volcan De Mi Tierra staví na sestavení, při kterém se vybírají ty nejlepší agáve z dvou regionů (Lowlands a Highlands), aby se dosáhlo složitého a elegantního nápoje.
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem